Ons assortiment

"Van voorschriftplichtige en vrije geneesmiddelen over alternatieve geneeswijzen tot natuurlijke schoonheidsproducten & voedingssupplementen: het uitgebreide aanbod van apotheek Rousseau"

Voorschriftplichtige geneesmiddelen

Het afleveren van medicijnen op voorschrift is één van de kerntaken van een apotheker. Dit is meer dan het louter overhandigen van een geneesmiddel: we controleren steeds zorgvuldig het voorschrift van uw arts met voldoende aandacht voor posologie, dosering en mogelijke interacties met andere geneesmiddelen. In geval van twijfel aarzelen we dan ook niet om uw arts te contacteren. Het resultaat is steeds een betrouwbare en accurate service.

Is uw geneesmiddel niet beschikbaar? Wij plaatsen onmiddellijk een bestelling om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Voorschriftvrije geneesmiddelen

Voor de behandeling van een slepende hoofdpijn, vervelende keelpijn, verstopte neus en dergelijke kan u steeds op ons rekenen. Voor allerlei dagelijkse kwaaltjes kan ons team u een kant-en-klare oplossing aanbieden. En indien er een vermoeden is van een dieper liggend probleem aarzelen we niet om u naar een geschikte arts door te verwijzen.

 

Onze specialieit: Alternatieve remedies

Naast deze traditionele therapieën kan u in onze apotheek een grote variëteit aan alternatieve middelen vinden. Als complement op een behandeling of als remedie op zich, u vindt ongetwijfeld uw gading in ons aanbod van homeopathie, gemmotherapie, fytotherapie en uiteraard huisgemaakte aromatherapeutische bereidingen.

 

Schoonheidsproducten

Wie zich goed in zijn vel voelt mag dit ook uitstralen. Om u hierbij een handje te helpen hebben we verscheidene merken voorradig. Een greep uit onze voorraad: Nuxe, DarphinCaudalie, Korres, ApivitaLouis Widmer, La Roche-Posay, Avène, Weleda, Vichy en meer.

 

Voedingssupplementen

Om uw lichaam optimaal te laten functioneren kan het aangewezen zijn geconcentreerde bronnen van vitaminen, mineralen & andere substanties aan het normale dieet toe te voegen. Enkele merken van hoogwaardige voedingssupplementen die u in apotheek Rousseau terugvindt: Metagenics, Bio-Life en Nutergia.