Onze apotheek

Ligging

Onze apotheek bevindt zich in hartje Brussel, tussen het Louizaplaan & het Stefaniaplein. (grondplan)

--- We bieden onze klanten GRATIS een uur parkeergelegenheid aan op de Wiltcher's Parking, Louizalaan 84, vlakbij het Conrad hotel. Vraag naar een parkeerkaart bij onze medewerkers.---

 

Assortiment

Apotheek Rousseau heeft een zeer uitgebreid assortiment aan klassieke geneesmiddelen, homeopathie, aromatherapie, fytotherapie, cosmetica en andere soorten producten. Meer over ons productenaanbod vindt u (hier).

 

Service

Bij het afleveren van een geneesmiddel of een bereiding proberen onze medewerkers u steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn zonder de kwaliteit van onze farmaceutische zorg in het gedrang te brengen. Voor een discreet gesprek met één van onze medewerkers of wanneer een diepgaandere analyse van uw gezondheidsproblemen aangewezen is, hebben we hiervoor een aparte ruimte voorzien.

Indien de bestelling of bereiding waarop u wacht klaar staat in de apotheek kunnen we hiervan onmiddellijk telefonisch op de hoogte brengen indien u dit wenst.

Ook nemen we regelmatig de historiek van uw voorschriften onder de loep om ons ervan te vergewissen dat er geen mogelijke ongewenste geneesmiddelinteracties of andere problemen zich zouden kunnen voordoen.